Amanda Crew: Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Măsurători

Actriță canadiană Amanda Crew s-a născut la 5 iunie 1986 în Langley, Columbia Britanică, Canada sub numele de Amanda Catherine Crew. Este cunoscută mai ales pentru rolul ei de Monica Hall în sitcom-ul HBO Silicon Valley. Este, de asemenea, cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune 15 / Love and Whistler, în lungmetrajele Final Destination 3, Sex Drive, The Haunting in Connecticut, Charlie St. Cloud și Crazy Kind of Love. Pentru Whistler a primit premiul Leo pentru cea mai bună interpretare principală de către o femeie dintr-o serie dramatică. Este căsătorită cu Dustin Milligan din 2010.

Amanda Crew

Amanda Crew Detalii personale:

Data nașterii: 5 iunie 1986

Locul nașterii: Langley, British Columbia, Canada

Nume naștere: Amanda Catherine Crew

Pseudonim: Amanda

Zodia: Gemeni

Ocupație: actriță

Naționalitate: canadiană

Rasă / etnie: alb

Religie: Altele

Culoarea parului: maro inchis

Culoare ochi: maro închis

Statisticile corpului echipei Amanda:

Greutate în kilograme: 135 lbs

Greutate în kilograme: 61 kg

Înălțimea în picioare: 5 ′ 9½ ”

Înălțime în metri: 1,77 m

Măsurători ale corpului: 91-66-94 cm (36-26-37 in)

Dimensiunea sânului: 36 cm (91 cm)

Dimensiune talie: 26 inci (66 cm)

Dimensiuni solduri: 37 inci (94 cm)

Dimensiunea sutienului / dimensiunea cupei: 34B

Picioare / Dimensiune pantof: 9 (SUA)

Dimensiunea rochiei: 8 (SUA)

Detalii despre familia Amanda Crew:

Tatăl: lucrător la telecomunicații

Mama: secretară juridică

Soț: Dustin Milligan (m. 2010)

Copii: încă nu

Frați: Necunoscut

Amanda Crew Educație:

* A urmat școala secundară Brookswood din Langley.

* A urmat Academia Americană de Arte Dramatice.

Amanda Crew Filmografie:

Tabelul 19 (2017) (film)

Race (2016) (Film)

The Age of Adaline (2015) (Film)

The Identical (2014)

Sisters & Brothers (2011) (Film)

Charlie St. Cloud (2010) (Film)

The Break-Up Artist (2009) (Film)

The Haunting in Connecticut (2009) (Film)

John Tucker Must Die (2006)

She’s the Man (2006) (film)

Destinația finală 3 (2006) (film)

Date despre Amanda Crew:

* Mama ei este secretară juridică, iar tatăl ei lucrează în domeniul telecomunicațiilor.

* A apărut într-un desen animat muzical Dragon Tales când era în clasa a patra.

* A făcut o reclamă Coca-Cola și a jucat în piese de teatru precum Stalling, Cordstons Courts și Langley, the Musical.

* Urmăriți-o Stare de nervozitate și Instagram.