Marisol Nichols: Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Măsurători

Actriță de film și televiziune americană Marisol Nichols s-a născut la 2 noiembrie 1973 în Chicago, Illinois, fiica Mariei Patnick. A crescut în Naperville, Illinois. Este de origine româno-maghiară de partea tatălui ei, și de origine mexicană de partea mamei sale. Ea este cea mai mare dintre cei trei frați, având doi frați mai mici. Este cunoscută mai ales pentru rolul său din al șaselea sezon din 24 ca agent special Nadia Yassir. Are un corp perfect, care măsoară sânul 36, talia 25 și șoldul 36. Are o înălțime de 5 picioare și 4 inci, care este de aproximativ 163 cm. Poartă un pantof de mărimea 8 și semnul ei zodiacal este Scorpion.

Marisol Nichols

Marisol Nichols Detalii personale:

Data nașterii: 2 noiembrie 1973

Locul nașterii: Chicago, Illinois, SUA

Nume naștere: Marisol Nichols

Pseudonim: Marisol

Zodia: Scorpion

Ocupație: actriță

Naționalitate: americană

Rasă / etnie: alb

Religie: Scientologie

Culoarea parului: negru

Culoare ochi: maro închis

Marisol Nichols Statistica corpului:

Greutate în lire sterline: 125 lbs

Greutate în kilograme: 57 kg

Înălțimea în picioare: 5 ′ 4 ″

Înălțime în metri: 1,63 m

Măsurători ale corpului: 91-64-91 cm (36-25-36 in)

Dimensiunea sânului: 36 cm (91 cm)

Dimensiune talie: 25 inci (64 cm)

Dimensiuni solduri: 36 cm (91 cm)

Dimensiunea sutienului / dimensiunea cupei: 34B

Picioare / Dimensiune pantof: 8 (SUA)

Dimensiunea rochiei: 6 (SUA)

Detalii despre familia Marisol Nichols:

Tată: Necunoscut (Nu și-a cunoscut niciodată tatăl.)

Mama: Maria Patnick

Soț: Taron Lexton (m. 2008-), Andrea Sorrentino (m. 1995-1998)

Copii: Rain India Lexton (Fiica) (n. 30 septembrie 2008)

Marisol Nichols Educație:

Liceul Nord

Colegiul DuPage

* A urmat Naperville North High School, apoi a urmat cursurile College of DuPage din Glen Ellyn la începutul anilor '90.

Marisol Nichols Filmografie:

Film:

Felon (2008)

Delta Farce (2007)

Casa mamei mari 2 (2006)

The Road Home (2003)

Laud Weiner (2001)

Deget de arc (1999)

Monstrul sexual (1999)

Mafia lui Jane Austen! (1998)

Can’t Hardly Wait (1998)

Scream 2 (1997)

Vegas Vacation (1997)

Televiziune:

Teen Wolf (2015-2016)

Criminal Minds (2015-2016)

NCIS (2014-2015)

Practică privată (2012)

GCB (2012)

NCIS: Los Angeles (2010)

The Gates (2010)

Furtuna (2009)

Viața (2009)

In Justice (2006)

Blind Justice (2005)

Caz rece (2004)

Homeland Security (2004)

Charmed (2003)

Nip / Tuck (2003)

Law & Order: Special Victims Unit (2003)

CSI: Investigarea scenei criminalității (2003)

Prieteni (2003)

Divizia (2003)

The Twilight Zone (2002)

Alias ​​(2002)

Blvd. Învierea (2000-2002)

The Princess & the Marine (2001)

The Princess & the Barrio Boy (2000)

Malcolm și Eddie (2000)

Boy Meets World (1999)

Odd Man Out (1999)

Cybill (1998)

Diagnostic Murder (1997)

ER (1997)

Friends ‘Til the End (1997)

Beverly Hills, 90210 (1996)

Due South (1996)

My Guys (1996)

Fapte despre Marisol Nichols:

* Este de origine română-maghiară și mexicană.

* Nu și-a întâlnit niciodată tatăl.

* Vorbește italiană conversațională.

* A fost numită „The Bombshell” din 2007 de Vibe Magazine, ca parte a Hot 100-ului lor.

* Urmăriți-o Stare de nervozitate, Facebook și Instagram.